Sabtu, Januari 30, 2010

Doa Yang Mustajab di Masjid Nurul Hidayah

Kuliah subuh kat Masjid Nurul Hidayah, Kampung Pandan ni ustaz bawa tajuk "Doa Yang Mustajab" berdasarkan Kitab Tanbihul Ghafillin. Masjid ni dulu, orang tak ramai. Sekarang solat subuh boleh sampai 4 saf. Bila ada kuliah macam subuh ni, lagi lah ramai.
Kuliah pagi ni kira menarik jugak. Mungkin mood ustaz pagi tu bagus. Tengok jemaah pun ramai datang, tu yang buat ustaz lebih bersemangat. Jadi kalau surau tuan-tuan menjemput ustaz datang ke surau tuan2, kalau boleh lebih ramai, lebih menarik. Satu perkara lagi, ustaz suka kalau orang duduk dekat. Kalau duduk jauh2 ni, dia rasa macam cakap sorang2.

Jadi kalau tuan menjemput ustaz datang, pastikan jemaah rapat kedepan. Walaubagaimanapun, kuliah pagi tu saya ada buat rakaman. Bagi sahabat yang jauh dan yang tak dapat datang, donlodlah macam biasa. Ataupun boleh mendengar terus, jugak macam biasa. Selamat Mendengar.
Lepas kuliah subuh hari Ahad lepas, usta ada kuliah Dhuha di Surau Annur, Bangi untuk muslimah. Saya tak dapat pergi hari tu, namum demikian, tuan2 boleh pergi ke blog sahabat saya iaitu http://laman-annur.blogspot.com/. Dia ada buat rakaman pagi tu.0 ulasan:

 
Jeng!Jeng!Jeng! - © 2007 Template feito por Templates para Você