Selasa, Februari 22, 2011

Maulidur Rasul 2011


Assalammualaikum!! Sahabat dan kroni sekelian. Kali saya bawakan kepada tuan-tuan, satu-satunya ceramah Maulidur Rasul yang ustaz sampaikan untuk tahun ni. Ceramah ni dibuat pada 25/1/2011 di Surau Al Fathonah, Bandar Tun Hussein Onn, Cheras.
Selepas ceramah ni, ustaz ada 1 lagi ceramah di Surau Taman Sekamat. Kuliah bulanan Kitab Hidayatus Salikin. Selepas itu, kesihatan mula terganggu. Ustaz sudah mula tak sihat, 4 hari sebelum cuti tahun baru cina. Kemudian ustaz dimasukkan ke ICU selama 2 hari, terus berada dihospital untuk 6 hari lagi. Sekarang ustaz sudah keluar dari hospital dan sedang berehat di rumahnya.
Pada pandangan saya, ustaz belum benar-benar sihat. Dia dilihat masih agak lemah. Sama-sama kita berdoa, agar ustaz segera sembuh. Amin!
Bagi yang mahu mendengar ceramah Maulidur Rasul ustaz pada tahun ini, boleh buat macam biasa lah ya. Klik butang donlod kat bawah ni.

Bagi yang biasa dan selesa mendengar ceramah ustaz terus dari blog saya ni, tekan butang segitiga kat bawah ni. Selamat mendengar!!

0 ulasan:

 
Jeng!Jeng!Jeng! - © 2007 Template feito por Templates para Você